BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, June 27, 2010

dollah santek~


malam tadi g tengok KONSERT GEMPAK ASTRO ROCKABOLA.huhuuu~layan je benda-benda camni.ramai artis-artis AF ade buat persembahan.stacy ade bah *terlebih sudah* akim pun ade *aku taktau ape fungsi dia dalam musikal tu* adam juga ade *lu nyanyi miming kan malam tadi.hahah!* dan ramai lagi lah.tapi niat sebenar nak tengok amy peeewiiiit je~lame kot tunggu sebelom konsert bermula.entah ape yang buat lambat.akhirnya kami adik-beradik pulang awal ke rumah sebelom konsert tu abis.ade la dalam 4 jam kami kat situ.aku pon dah lenguh-lenguh pinggang.iwan ngan angah pon same je.takpe takpe.kami kuat beb.sanggup tunggu.tapi adik bongsu bernama atin dah penat berdiri.kesian pulak kat dia.so kami pon balik ke rumah.babai amy peeewiiiiit~


persembahan pembukaan.tak ingat dorang nyanyi lagu ape.heh~


stacy y'all!


akim with his new hair-style.tinggi gak dia nih.wa sebok comparing his face with mr.boyfie tersayang.TAK SAMA LANGSUNG!


korang memang best tapi amy peeewiiiiit lagi best!



to amy peeewiiiiit, wa minat giler meroyan sama lu bro!walaupon wa sempat tengok lu nyanyi 3 lagu je.bile lu muncul malam tadi, wa rase nak join lu sekali atas pentas tu.nasib baik wa masih boleh kawal diri.wa sedar wa pensyarah.tetibe anak murid wa nampak wa menggila ngan lu, malu wa bro.wa sedar wa dah agak tua untuk menggedik-gedik-terlompat-lompat sambil jerit nama lu.so wa tenang je.ape yang wa boleh buat hanya nyanyi sama-sama ngan lu kat bawah pentas.wa tujukan entry ni khas buat lu.terima kasih sudi nyanyi untuk wa.wa terharu bro.hahah!jom nyanyi batu pahat, ehheeeeeyyy aku gilakan kauuu!peeewiiiiit~~~!

wa ade gambar lu tapi tak jelas ah.camera iphone wa tak boleh zoom.hah!takpe-takpe.adik wa ade amek gambar lu guna camera canggih dia.nanti wa update gambar lu okeh *dah ade gambar.yeay!!!tak banyak sangat lah.ni pon cilok adik wa punye gambar dari fb dia.wahahah!* all the best bro.pasni buat konsert double trouble kat batu pahat la eh.sure wa datang punye!


enjoy.peace everybody!~


4 tukang tilik:

Muhd Hanis said...

concert riuh rendah sebelah masjid.. masyarakat akhir zaman..*sigh*

RAIFANA ABDULLAH said...

sebab tu start lambat.menghormati waktu sembahyang.lagipon ade tempat lain ke nak buat konsert camtu?

Muhd Hanis said...

start cpt ke lambat ke, ianya tetap di sebelah masjid..

Amanda Eltiqaz said...

wah..dy pn pegi. tp xtau apa diorng buat kt pntas sbb sibuk kt kedai tepi2 n membeli belah..hehe.