BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, June 07, 2010

saya terjumpa sesuatu yang menyentuh hati~

semenjak cuti sem nih, aku takde keje sangat kat ofis.so selalunye "keje" yang aku lakukan adalah exploring informations, down-up-loading songs, reading blogs and playing some games.semuanya secara atas talian.heh.arini aku rajin plak nak tukar wallpaper blog kesayangan nih.tapi cari punye cari, tak jumpe gak yang berkenan.nantilah cari lagi.ape nak buat eh?click click click.akhirnye aku baca blog sendiri lah.huhuh~~~rupenye dah hampir 2 tahun aku join blogging nih.macam-macam cite dah dikongsi dengan warga dunia sekalian.aku baca semula hasil taip-an aku.aku juga baca comment yang ade.suddenly, aku terjumpa a comment from my die-hard fan i think.heheh~he wrote this:


"u should know there is someone who is always beside u, someone who cant see you in sorrow..."


terharu lah.mungkin sebab aku sedar aku ni seorang yang complex untuk difahami.sekejap sedih sangat.kejap lagi kang, gembira sangat pulak.dah kenapa la kan.huuu~tapi masih lagi ade orang yang kesah tentang aku.nangis kerana tersentuh.aku inginkan orang ni selalu bersama aku.SAMPAI MATI!!!



saya nak awak yang baju hijau tuh.lalalalalaaaaa~~~




4 tukang tilik:

H.A.K.E.E.M said...

sape tu???

RAIFANA ABDULLAH said...

my MR.BOYFIE lah.kenal tak?

Wandi said...

hakeem -> eleh hakeem.. buat2 tak kenal lak
rai -> buat2 tanya laks...

RAIFANA ABDULLAH said...

tak paham tak paham!!!