BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, July 17, 2009

never ending story~

karya ni...........

signboard ni...........

losyen ni...........

makanan ni...........

dan dia ni..........




9 tukang tilik:

Muhd Hanis said...

raifana = MSPAINT


Hanzo

x:
MSPAINT
goto x:

H.A.K.E.E.M said...

ape yg x ending2???

zuraidin said...

rai, aku tau gambar signboard tu kat aquaria, vaseline tu kat opis sbb background ada non flat CRT monitor , roti hangus tu kat old town, rengit cafe or seangkatan, yg gambar last and first tu no komen.... (sebenarnya-sekarang ni tgh layan soalan final, tak tido lagi - boring siot buat solan exam)...

RAIFANA ABDULLAH said...

amad : hanya sy yang tau makne semua nih.hah.sibuk la amad!

en.zurai : hehe.terer la en.zurai teka. yg last & first tu try la teka kat mane & ape.huhu.hadiah menarik menanti anda [sy dah siap buat soalan.sila moderate ye nanti.heh]

ima said...

sy tau di mana gadis berkebaya putih tu berada ketika gamba tu di capture...

kat eye on msia kan? oops! Shush girl! alahh, tercakap kuat plak.

RAIFANA ABDULLAH said...

hanis : apekah??? tak paham la sir hanis =P

ima : haha.ok jawapan anda tepat!

zuraidin said...

oh eyes on malaysia, but anather pair of eyes is on you .... baik2 rai....ahaks...

RAIFANA ABDULLAH said...

en zurai : baiklah!

arie81 said...

ima - jgn suka menjerit.