BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, July 22, 2009

semua orang sibuk begitu juga aku~

minggu ni dan minggu lepas merupakan minggu yang sangat BUSY bagi kami [para pensyarah]. kami semua sibuk buat soalan final. memang sesuatu yang sangat mencabar kewibawaan kami lah kalau sampai kene buat keje nih. from mencipta soalan to printing process then first moderation then kene baiki ape yang salah and finally sediakan clean set. masukkan semuanye dalam sampul surat berwarna putih maka SIAP!!!

jom tengok gambar~

dorang sedang sediakan clean set.dyana in purple & ima in yellow.

mr.civic [left] and mr.saga [right].tekun!

miss aza sedang prepare nak mengajar.sangat berwibawa tau.i like~

mimi yang gigih menolong seorang jejaka di level 2 yang hilang arah.hehe =P

dyana berlakon je nih sebab i yang suruh [maaf dy!hehe =P]

intan is having a discussion with en.zul.mereka ajar subjek yang same.

mr.harrier senang hati sebab dah siap clean set.

walaupun sibuk, azahari tetap maintain pose tau.ima sentiasa di sisi azahari.good ima~

ok dah 530pm.go scan jari.dah time balik!

jom balik!!!
[abaikan azahari.yang penting gambar aku ade!]






9 tukang tilik:

Muhd Hanis said...

yg pasti tu bkn jari RAI!
sebab jari rai xmungkin muat kt fingerprint tu..
don't believe it?
believe it!

RAIFANA ABDULLAH said...

hanis : oi uncle, sesungguhnya itu jariku! sibuk je. g main jauh2 sane!

ima said...

byk pulak gamba azahari! kalau dok perati gamba azahari tuh, tgk dia punye expression muka sama jek...

RAIFANA ABDULLAH said...

hehe.you know him better.actually we know him better.bile ade je camera, serta merta pose tak hengat orang sekeliling.ngeh =p

zuraidin said...

it seems like I'm having a pleasant moment and enjoying my work .... duhhhh!!...

RAIFANA ABDULLAH said...

en.zurai : what do you mean by "duhhhh!!"???

zuraidin said...

duhhh!!! for that statement means "vice verse" ..... add "un" onto pleasant and cross the word enjoying with dying .... got it?

arie81 said...

zurai - komen mcm hampeh.
ima - jgn jeles lah ima.

RAIFANA ABDULLAH said...

en.zurai : ok2.paham sudah~

azahari : sibuk je reply comment org. g main jauh2 sane.huh!