BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, July 01, 2009

pelanduk memang la serupa~



tatap lah muka i.tatap tau.pastu make comparison.pagi tadi dan ade gak sebelum ni kak huda cakap muka aku macam mimi [one nation emcees]. betul kah? aku minat gak kumpulan ni dan mengikuti perjalanan dorang mase gangstarz dulu. but that is not the point. one of my student pun penah bagitau benda yang same.heh.tak tau nak buat reaksi camne.senyum je.meh tgk muka mimi pula~

same tak?abaikan rambut yang panjang mengurai tuh [jeles!]

fokus pada mimi sahaja~

uish sekali lagi jeles ngan rambut itu. serupa kah?




p/s : sape lagi hot?hee~


16 tukang tilik:

Muhd Hanis said...

sakit mata atau rabun bentuk??? 89% xsama...11% tu sama la ckt2...kat mane?haa..tu kat pipi yg bulat tu hahahaha

RAIFANA ABDULLAH said...

heh.tq sebsb komen.ade gak la yg same~

Muhd Hanis said...

klau nk lg same, patut nye compare ngn garfield hahaha

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

ofcoz la rai lagi hot heheh.
Eh tiba2 je saya ni kan.
Tertarik ngan nama rai, sama macam nama saya:D

eKyN said...

yeyeh..ini die rupenye
comel la..
hahaha suke student yg u ajar..

oh same ke??
tu pelanduk yg keberape da jumpe ye hehe

sdikit same la..tp u lg cute r

n_n

H.A.K.E.E.M said...

sibuk gak nak tiru post gambar perbandingan antara muke sendri dgn artis....hahahah

aliff ajuz rule!!!

RAIFANA ABDULLAH said...

hanis : sibuk la!!!

violet : berdasarkan ape yg anda komen, kesimpulannye sy la yg hot kan?heh tq ye~

ekyn : comel kan sy.tau dah ~

hakeem : apsal aliff ajuz plak.xde kaitan dalam ini cerita.

sy post sbb orang bgtau muka kami serupa, awk plak perasan sendiri muka cam alif f ajuz.huhu.ouch!

Amanda Eltiqaz said...

mana sama. mimi = mimi dal.
rai = aisywara rai. haha!

ima said...

belum serupa sgt... rai blom gile microfon & stage lagi.

Muhd Hanis said...

ok xsibuk dah...sob sob sob...

RAIFANA ABDULLAH said...

dyana : name memang la tak serupa kak dy.heheh =P

ima : i pemalu la ima *blushing*

hanis : alalalala merajuk la plak.g men jauh2 sane.dah ok datang balik eh.take care hanis~

ima said...

rai aka pelanduk mimi??

"not my taste!"

cthalimah said...

setelaha akak perhati dari rambutkedadakekaki...LANGSUNG TAK SERUPA!

RAIFANA ABDULLAH said...

ima : haha.not my taste either.apekah???

kini ku tahu taste "dia" bagaimana.heh~

kak lim : rambut ke dada ke kaki je ke kak???bahagian lain camne???tgk betul2.huhu =P

arie81 said...

alamak pelanduk ke tu...oh ada 2 pelanduk rupanya...pelanduk yang mana satu yer? aduh pening nak kenal mana satu pelanduk. apapun, pelanduk boleh dimakan.

RAIFANA ABDULLAH said...

azahari, saya tak paham! [hahaha =P]