BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, July 20, 2009

pelik~

today is 20th July already.
TAPI post untuk bulan ni masih tak memberangsangkan.
lepas ni kene gigih post entry.
GO RAI!!!

[tahniah to Malaysian team yang menentang MAN U sabtu lepas. walaupun kalah, tapi tak kene kitai la kan. aku penyokong MAN U but Malaysia selalu di hati. ececeh]



6 tukang tilik:

H.A.K.E.E.M said...

lpas ni man u mmg dah x leh nak gi jaoh lg dah....hahaha

CR dah xder, so hilang la ayam tambatan MU..hehe

p/s: lpas ni sokong pasukan malaysia je ramai2...

Wandi said...

pelik.... hmmm... apa yg pelik rai.. cuma nampak tv tu senget jer..

RAIFANA ABDULLAH said...

hakeem : eh mane awk tau MAN U tak leh g jauh? g sokong chelsea sane.wek!

en.wandi : hehe.tak refer pade tv.pelik sebab entry posting slow.tak aktif macam sebelum class bermula.busy.huh!

zuraidin said...

ingat nak cerita gak kat blog pasal MU vs Malaysia ni, tapi kan rasanya MU pun kasi can la jugak, maklumlah charity match....

Kojack de Alloohaa said...

allaaa.. MU men besa2 ja..depa xnak mlukan m'sia..!!

RAIFANA ABDULLAH said...

en.zurai : memang MAN U menjaga hati rakyat Malaysia. sebab tu sy sokong MAN U. heh. glory MAN U!

kojack : ok i agree with you. so MAN U hebat la kan.hehe.