BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, July 30, 2009

TUPAI

hye hye all.today nak kongsi sikit cite pasal TIPU.i terpengaruh dengan cite CSI Miami mlm tadi [ima tengok tak?] dah penah tengok pun episod ni tapi i tengok gak sebab BOSAN BOSAN BOSAN!

so nak dijadikan cerita, there is triplets ni yang menyamar dan menggantikan tempat kembar yang lain untuk tujuan hidup yang 1.paham tak?hehe.takpe la.just nak bagitau, the squirrel is clever hopping but one day it will fall also.paham tak?ala ni pepatah yang pasal tupai tuh.pandai-pandai la korang pikir.this triplets make-up stories yang pada mulanye selamat daripada ditahan polis tapi akhirnya kantoi gak.

to y'all, never tell lies.walaupun kite kadang-kadang kene menipu gak untuk selamatkan diri.itu takpe TAPIIIII jangan la buat selalu.sekali kite menipu dan kantoi, it will break TRUST & RESPECT of people to us.and one more thing, jangan suke tikam belakang.jadi enemy in blanket.tak guna!



p/s : berusaha untuk perbaiki diri~



3 tukang tilik:

ima said...

sorry la rai. i x tgk CSI mlm td, sbb pukul10 dah terlelap dah. tapi da tengok da episod nih.

TIPU! KANTOI pulak! hah. both memang selalu dtg dlm bentuk pakej ye. so? pikir-pikir kan & selamat menipu kalau nak tau cane rase bila KANTOI.

Muhd Hanis said...

contoh lain! (sambil angkat tangan)

RAIFANA ABDULLAH said...

ima : tu la.KANTOI!

hanis : contoh apekah???