BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, July 29, 2009

hebat la you nih~

dok kat umah selama 2 hari sangat la boring. aku tido+makan+main game+tak online pon. so beberapa rekod baru telah dicipta sepanjang percutian itu. lihat ini:

tengok la.strike je 10 kali.good job rai!


tengok la lagi.kali ni i menang tau.check mate!


at least ade gak aktiviti berfaedah yang aku lakukan sepanjang 2 hari tuh.huhu =P



7 tukang tilik:

Muhd Hanis said...

good job rai..ok by this weekend you should try harder level instead of beginner yer

H.A.K.E.E.M said...

ala....game kanak2 watpe??

jom la lawan CS ke, PES 09 ke...baru la masyuk...

ade bran??

RAIFANA ABDULLAH said...

hanis : tq.wek!

hakeem : alah.game tu semua hanye sesuai untuk "pengganas" macam awk!

ima said...

CS, PES 09 tu langsung x mencabar minda la hakem!

rai, tinggi sungguh tahap IQ anda sbb berjaya main game-game semacam ini. TAHNIAH!

RAIFANA ABDULLAH said...

betullah ima.i setuju!

walaupun i demam, otak masih boleh berfungsi dengan baik.syukur~

Muhd Hanis said...

Chess ok la lagi, bowling tu mencabar minda ke? wah aneh sungguh minda kamu2 ni...bowling need skills, not mind..and...rai org boling BPMall cari kamu...

RAIFANA ABDULLAH said...

mencabar la hanis.kene pilih angle yang sesuai nak kasi strike sampai 10 kali tuh.setakat BPMall, tak heran la.hahaha.