BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, July 13, 2009

Tido Ahhh Gemok - TAG

1 am. still awake. the night is still young and so am i.hohoho. ala siang tadi dah tido banyak. malam ni nak berjaga. sebelum mak aku bangun marah sebab aku tak tido lagi, maka aku nak jawab soalan soalan TAG nih. kepada ANGAH, tag la lagi. suke giler swine kene tag.

***********************************************************************

[UPDATE : nak jawab betul-betul la kali nih.heh]

1) Bekas kekasih saya
- tak pernah ade kekasih.

2) Saya sedang mendengar
– aizat - pergi. sob sob.

3) Mungkin saya patut
– sediakan exercise banyak-banyak untuk students. kasi mantap ilmu. heh.

4) Saya suka
– lihat dia.sukenyeeeee

5)
Sahabat-sahabat saya
– ramai.

6) Saya tak faham
– nape la PPSMI dimansuhkan [still wondering why dimansuhkan]

7) Saya kehilangan
– perasaan.

8) Ramai yang berkata
– rai. rai. rai. sebenanye dorang memanggil nama saya.heh.

9) Cinta itu adalah
– susahnye nak bagitau. but all i know is LOVE needs sacrifices.

10) Di suatu tempat, seseorang sedang
– jawab tag. heh saya la tuh.

11) Saya akan cuba
– kentalkan hati. hadapi segala rintangan.

12) Perkataan SELAMANYA membawa maksud
– selamanye bermaksud never end.haha.macam haram je soalan nih!

13) Telefon bimbit saya
– iPhone 3G & Motorola Razr V3.

14) Bila saya terjaga
– bukak mata.syukur aku masih hidup.

15) Saya paling meluat
– manusia yang tak hormat orang lain.

16) Pesta/parti adalah
– kegembiraan.

17) Haiwan yang paling comel pernah saya temui
– haiwan tu ape?hahahahaktuih.serius aku malas nak jawab tag nih.tapi aku bosan maka next question please!

18) Peringkat umur yang paling menyeronokkan saya ialah
– since i was born.

19) Hari ini
– kerja lalalala~

20) Malam ini saya akan
– dok umah je. nak tengok bape hari aku boleh bertahan camni. huh.

21) Esok pula saya akan
– siang g kerja dan camne ngan malam??? TAK KUAR LAGI KOT!

22) Saya betul-betul inginkan
- waktu tido yang berkualiti. senang terjaga waktu malam.

23) Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini
– wo jerawat!

24) Pusat membeli-belah atau arked permainan
- arked permainan.nape? tak percaye ke?

25) Makanan Barat atau Jepun?
– both. bapun or baje or ratje or ratpun.

26) Bilik yang terang atau gelap?
– gelap.senang nak tido.

27) Makanan segera adalah
– makanan yang aku tak masak.maknenye yang boleh dibeli atau suruh je orang lain masak.

28) Ayat terakhir yang anda telah katakan pada seseorang
- ima ade klas?

29) Siapa yang anda ingin tag:
- sesiapa yang rajin nak buat. sila la~


[UPDATE : emh baru rase lega.nape ntah?!?!!]

***********************************************************************

huh.dah siap pun.nak off PC.aku nak TIDO!



3 tukang tilik:

Muhd Hanis said...

read more about PPSMI, thx

H.A.K.E.E.M said...

stuju....bace lbih psl ppsmi

RAIFANA ABDULLAH said...

hanis & hakeem : dah bace~