BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, July 24, 2009

i'm going to DUBAI~

semalam arjuna kate nak bawak g Dubai. so aku dah setting waktu kat Dubai. kami naik kereta je. agak-agak sok boleh sampai tak? korang nak kirim ape-ape? sms je. doakan kami selamat~




kalau sempat nak tengok Taj Mahal~


10 tukang tilik:

ima said...

rai nakgi dubai x ajak! huh!

RAIFANA ABDULLAH said...

you g next trip la eh.i nak gerak dah mlm ni =P

Muhd Hanis said...

klau bwk laju pn xkn sampai...i think you better going back to school..hahahaha...rai jgn merepek sgt pls!

Wandi said...

mcm dekat jer dubai tu...

arie81 said...

rai...nak ikut, blh?

H.A.K.E.E.M said...

tgk dlu page saye....ade info dan tempat menarik korg leh gi mase kat sane.

Kojack de Alloohaa said...

p DUBAI nek keta ja...???
hahhaha

RAIFANA ABDULLAH said...

hanis : merepek ke? itu impian la. hanis tak nak pun bawak org g mane2. asyik2 asam manis. bosan la!

en.wandi : kalau ikut perkiraan sy, dubai tu tak lah jauh sgt kalau nak compare ngan planet pluto. so jom la. kite buat aktiviti kelab staff. TRIP TO DUBAI. menarik kan?

azahari : kalau nak ikut, sila pulangkan bola bowling yg awk curi tuh. then kite bincang hal seterusnya ye.

hakeem : dah tgk pun. sy hargai usaha awk tu. semoga awk panjang umur dan dimurahkan rezeki oleh-Nya. apekah?!??

kojack : ye la. takde kenderaan lain dah. itu je yg mampu setakat ni. tgk la 4 5 tahun lg, naik jet peribadi plak. huhu~

Muhd Hanis said...

sape yg curi bola boling ni? ko ke rai azahari????

RAIFANA ABDULLAH said...

hanis kejam!