BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, July 29, 2009

i'm back~

jika cuti dapat sijil juga~


lihat gambar di atas. ye aku cuti sakit selama 2 hari. hari ni aku kembali ke kolej. aku demam+batok. 2 hari yang sangat penat dan bosan. walaupun takde kekuatan nak mengajar hari ni, aku g gak kolej. rindu kat my students eh eh sebenarnye nak tengok jadual baru. additional of another 2 classes for EEF. full giler jadual. terus rase nak demam semula. TAPI dah tugaskan, anggap ia sebagai cabaran je. seronok kuasa dua maka seronok-seronok~

lihat jadual ku.tak hengat punye penuh.pack kan???


emh let's see, what do i missed sepanjang ketiadaan aku kat kolej nih. tak banyak pun. pertukaran jadual dan beberapa muka baru yang join team lecturers. SELAMAT DATANG. walaupun kolej ni kecik, semangat kami besar tau. berjuang demi anak bangsa tersayang+tercinta~

yang paling mengejutkan[mengejutkan la sangat] adalah bukan aku sorang je yang cuti sakit, rupa-rupanye dyana pun baru naik keje arini. intan masih bercuti. kak pijot+kak lin+kak lim dan beberapa orang lecturers pun tak sihat gak. musim kot. harap-harap takde la yang terkena virus H1N1. students pun ramai gak yang demam. so sesiapa yang tak sihat, jangan gatal-gatak nak datang kolej. cuti je. ini serius!

pakai mask jika rase tak selamat.takyah nak malu.jika malu, anda mati!


so back on my routine as a lecturer. minggu lepas dah plan baik punye nak mengajar ape minggu ni. disebabkan sudah cuti 2 hari dan pertukaran jadual yang mendadak maka aku kene susun semula my own jadual mengajar. doing some preparation. huh. banyak gak nak kene buat. masuk klas tapi cakap sepatah, batok. cakap lagi, batok. camne nak mengajar nih. jadi kite jumpe next class ye. harapannya miss rai dah sihat sket esok~

mood berubah.no more katy perry or mariah carey.layan nasyid. lebih aman+damai~



6 tukang tilik:

Muhd Hanis said...

bnyk nyer lubang kt TT tu..pack on mouth not on your hands...

H.A.K.E.E.M said...

salah tu....

seronok kuasa dua adalah meronok-ronok...

ni Johan RL yg ckp...:D

ima said...

hoho... dah sakit baru layan nasyid ye? haha.

RAIFANA ABDULLAH said...

hanis : ye la hanis oi~

hakeem : eh ye ke camtu? bukan seronoks ke?seseronok?how bout keseronokan?

H.A.K.E.E.M said...

sume org dah sakit2 ni....bl kolej nak cuti???

RAIFANA ABDULLAH said...

cuti je lah.